1. kolo dorost FK Lety - SK Rakovník B 1:1 (1:0)

31.08.2017 10:01

Sestava: Chvátal – Strnad, Edl, Veselý, Uriánek – Přib (70. Bíl), Neumann, Květoň, Koníček (75. Calda) – Hrdlička, Záhora (83. Waldhauser)

V netradičním středečním termínu jsme na svém hřišti přivítali dorostenecké béčko z Rakovníka, přitom deset hostujících hráčů ze základní jedenáctky má zkušenost z letošní dorostenecké divize, kde nastupují za dorostenecké áčko.

Úvod zápasu byl vyrovnaný a bez větších šancí na vstřelení branky. První šance se vyskytla až v 18. minutě, kdy jsme zahrávali standardní situaci přibližně 20 metrů před bránou. Kopu se ujal Záhora a krásně obstřelil nastavenou zeď, kde jinak výborně chytající brankář hostů neměl šanci – 1:0. Po změně skóre hosté přidali a až do poločasové přestávky drželi více míč na svých kopačkách.

Druhý poločas se odehrával především na naší polovině. Hosté byli kombinačně lepší, ale vážnější šanci si vytvořili až v 74. minutě ze standardní situace, rohový kop proměnili a srovnali – 1:1. Nejvíce dramatický byl úplný závěr. Nejdříve si velikou šanci vytvořili hosté, opět po rohu a následném závaru, ale s vypětím všech sil jsme situaci ubránili. V posledním okamžiku měl rozhodnutí na kopačce Hrdlička, který si obhodil gólmana a z velkého úhlu směřoval na prázdnou bránu, ale jeho střela skončila smolně na boční straně sítě brány.

Branka: Záhora