16. kolo B-tým: Kosoř - FK Lety 4:1 (1:1)

19.04.2009 00:00 Soupeř rozhodl o svém vítězství v začátku druhého poločasu, kdy dvěma rychlými góly znechutil našemu béčku utkání. Sestava B-týmu: Štěpán - Synek, Gregor, Miška, Císař - Kapoun, Demjanenko M., Hudeček, Šindelář - Frolík(65.min. Navrátil), Mička


Domácí od začátku praktikovali taktiku dlouhých míčů na vytáhlého útočníka a především hrozili ze standartních situací. Po faulu loktem využili domácí výhodnou pozici před vápnem a po obstřelení zdi si Štěpán na míč sice šáhl ale gólu zabránit nedokázal. Naše béčko se poté natlačilo na domácí, ale bez potřebného gólového efektu. Pohlednou akci předvedli až v zavěru poločasu, kdy centrující Demjanenko našel nabíhajícího Hudečka a ten z první přeloboval vyběhnutého golmana domácích.
Druhý poločas začal černě a po faulu z hanice vápna téměř z brankové čáry se domácí trefili podruhé. Za několik minut se soupeř trefil potřetí, když z ostrého úhlu prostřelil Štěpána. Pak se sice domácí začali bránit a hrálo se především před jejich brankou, ale všechny střely končili mimo tyče nebo v náruči domácího brankaře. Poslední gól přišel po chybě Mišky, kdy mu míč utekl do zámezí a následný rychle rozehraný out směřoval na útočníka za obranou, který neměl problém přelobovat vybíhajícího brankáře. Soupeř sice herně nebyl lepší, ale využil standartní situace a chyby našeho béčka, což se našim nepovedlo.

ŽK: Frolík