15. kolo B-tým: FK Lety - Dobříč 0:2 (0:1)

11.04.2009 00:00 Neschopnost proměnit vyložené šance znamenala další prohru. I přes převahu domácích jsme se prvního jarního gólu béčka nedočkali. Sestava B-týmu: Štěpán - Synek, Gregor, Škrleta, Hudeček - Císař (50. min Frolík), Šindelář, Nádr (55.min Miška), Kapoun - Kučera, Jablonský

Hned od začátku se béčko tlačilo k soupeřově bráně a snažilo se o vstřelení první jarní branky. Soupeř se zdál zaskočený a prakticky si nevytvořil žádnou vážnější příležitost ohrozit branku domácích. Naopak na druhé straně promarnil vyloženou šanci Kučera, po něm následně Jablonský a Císař. Když už se zdálo, že se do kabin pujde za nerozhodného stavu, tak přišla šance soupeře, po ztrátě míče ve středu hřiště a ten na dvakrát překonal golmana domácích.
Druhý poločas se hrálo na horu dolu, ale bez gólového efektu na obou stranách. Soupeř několikrát vystřelil z dálky, ale chyběla přesnost. Domácí zase nevyužili ani jednu z mnoha standartních situací. Penalta se mohla kopat ke konci zápasu, kdy si na centrovaný míč naběhl Gregor, ale po zákroku golmana hostí, jež nešeho hráče doslova "sestřelil" ze vzduchu, byl rozhodčí jiného názoru a po následné dorážce trefil Kučera jen ležícího Gregora. Hosté se v závěru druhého poločasu trefili po druhé, po zbytečném váhání s odkopem z vápna.


Žk: Synek, Nádr