13. kolo: Kněževes - FK Lety 1:4 (0:1)

24.11.2009 00:00 Závěr sezóny zastihl hosty v pohodě. Kněževes – F.K. Lety 1:4 (0:1) 2x Turek, 1x Jůna, Rosenkranz
Do zápasu, na rozmočeném ale dobře připraveném hřišti, vstoupili lépe hosté. Dobře kombinovali a vytvořili si dvě brankové příležitosti, když zejména kombinace Jůny s Kratochvílem, kteří si v pokutovém uzemí domácích dvakrát narazili míč, volala po gólu. Další hezká akce však již gólem skončila. Hostující Rada zatáhl míč po levém křídle až do pokutového uzemí domácích a mezi křižujícím stoperem a vybíhajícím brankářem domácích, předložil Jůnovi míč před prázdnou branku. Uklidnění do řad hostujícího týmu tato branka však nepřinesla. Hra byla oboustranně rozháraná. Domácí, kromě ojedinělé šance, kdy jejich útočník, po prodadnutí obrany hostů, postupoval sám na branku od poloviny hřiště, hrozili jen ze standardních situací. Při zmíněné šanci, podržel hosty brankář Štěpán.
Do druhého poločasu vstoupili hosté stejně jako do prvního a po deseti minutách po pěkné zpětné přihrávce Jůny od brankové čáry, vstřelil Rosenkranz krásnou branku.
Domácí se díky kombinačně dobře hrajícím hostům, do žádného tlaku nedostali a ke snížení jim v 65. minutě, pomohla hrubá chyba při rozehrávce hostů. Domácí útočník se ocitl sám před brankářem Štěpánem, který jeho první střelu vyrazil, ale na dorážku již byl krátký. Vstřelená branka domácí nabudila a jen zásluhou výborného výkonu Štěpána v brance hostí, který kryl během deseti minut dvě stoprocentní šance, se nedočkali vyrovnání. Mírnou převahu domácích ukončil v 77. minutě Turek, když krásným volejem proměnil Rosenkranzovu přihrávku za obranu domácích. Od té chvíle bylo pánem na hřišti mužstvo hostí, které ještě korunovalo svůj zlepšený výkon čtvrtou brankou. Po faulu na hostujícího Radu, se z přímého volného kopu, trefil opět Turek.