13. kolo B-tým: Středokluky - FK Lety 2:4 (1:1)

16.11.2008 00:00 V utkání plném chyb se nakonec radovalo naše béčko, neboť v závěru mělo více sil než domácí. Sestava B-týmu:

Štěpán - Synek, Miška (70. Váňa), Gregor, Hudeček - Čermák, Škrleta, Šindelář, Frolík(85. Černý) - Kučera, Mička (45. Císař)

Hra z kopce a po větru od začátku pomohla našemu béčku kombinovat a být tím lepším na hřišti. Soupeř hrozil rychlými protiútoky. V 8. minutě to mohli být právě domácí, kdo mohl jít do vedení, Miška však střelu z brankové čáry vykopl. O dvě minuty později udeřilo na druhé straně, kdy po Mičkově střele se domácí brankář dostal s míčem za brankovou čáru, rozhodčí však gól neuznal. Ve 20. minutě předvedl další minelu domácí gólman. Výkop od branky nasměroval rovnou na kopačky Kučery a ten nikým neatakován pohodlně zakončil 0:1. Po té se domácí začali více tlačit do útoku a zaměstnávali obranu hostí. Výborný obranný zákrok předvedl v 27. minutě hostující Synek, kdy připravil o balon soupeře ve vyložené šanci. Synek měl se soupeřem plno práce a v dalším souboji zastavil domácího útočníka nedovoleně. Rozhodčí odměnil Synka žlutou kartou. Soupeř nepochopitelně oplácel po odpískání, za což měl dostat červenou, ale nestalo se tak. Rozhodčí ukázal jen žlutou. Ve 40. minutě odrazil Škrleta centrovaný míč ve vlastním vápně stehnem do ruky a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Domácí se nemýlili 1:1. Do kabiny se šlo za nerozhodného stavu.
Druhý poločas nezačal očekávaným náporem domácích. Hra se odehrávala většinou ve středu hřiště a B-tým si vybíral slabší chvilky v utkání. V 61. minutě Synek zahrál na nerovném terénu raději ke svému brankaři a Štepán nahrávku podcenil a míč proklouzl do branky 2:1. Darovaný gól však béčko nepoložil. Naopak hra se přesunula na polovinu domácích a po zahrání rukou domácích se kopala penalta i na druhé straně. Čermák se nemýlil 2:2. Vyrovnávací gól nabudil hosty a po dalším závaru v 79. minutě Šindelář z hranice šestnáctky prostřelil vše, co mu stálo v cestě 2:3. Domácí měli už jen jednu šanci na vyrovnání, ale střela se mezi tyče nevešla. Žlutou kartu dostal ještě Frolík za faul na soupeře. V nastaveném čase v 92.minutě se dostal do šance Kučera, ale místo střely zvolil přihrávku na lépe postaveného Čermáka a ten pojistil výhru našeho béčka.

Branky: Čermák 2, Kučera, Šindelář
ŽK: Synek, Frolík