11. kolo B-tým: FK Lety - Rudná 0:2 (0:1)

02.11.2008 00:00 Nevídané věci se děly na letovském hřišti. Rozhodčí byl zřejmě v rozhazovačné náladě a za zápas rozdal 10 karet, z toho 3 červené. Většinu karet však dostali naši hráči. Oslabený B-tým však bojoval, ale na soupeře to nestačilo. Sestava béčka:

Štěpán - Císař (45. Miška), Gregor, Škrleta, Tláskal - Nádr (66. Černý), Šindelář (76. Mička), Demjanenko M., Frolík - Kučera, Kapoun

Zápas začalo naše béčko povedenou akcí, ale nepřesná koncovka neznamenala nebezpečí pro soupeře. Po pár minutách hry okusil přísnost rozhodčího Kučera a uviděl žlutou kartu za nesouhlas s odpískaným offsidem. V 8. minutě zahrával soupeř rohový kop a po skrumáži ve vápně se míč dostal za Štěpánova záda 0:1. Další událost se stala v 18. minutě, kdy po odpískání si vyřizoval účty Frolík a rozhodčí poslal oba účastníky předčasně do sprchy. Hra byla rozkouskovaná přísností rozhodčího, který nepouštěl jakoukoliv hru do těla. Další karty přišly v 32. a 35. minutě. Rozhodčí udělil po jedné žluté na obou strannách. V 36. minutě se do šance tlačil soupeř a Škrleta zastavil hráče jen za cenu faulu, za což byl odměněn žlutou kartou, a navíc rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Štěpán však vystihl směr střely a bravurně zachránil naše béčko. Hned o 3 minuty později se do šance dostával Kučera a po souboji se soupeřem se teatrálně poroučel k zemi. Rozhodčí nezaváhal ani vteřinu a Kučera viděl z blízka 2. žlutou a také předčasně opustil hřiště. Do konce poločasu se však už nic vážného nestalo.
V druhém poločase se B-tým snažil dobře bránit útoky soupeře a vyrážet do rychlých akcí s cílem vyrovnat i v nepříznivém stavu hráčů. Blízko gólu byl v 52. minutě Nádr, ale netrefil. V 55.minutě se dalším úspěšným zákrokem blýskl Štěpán. Nádr viděl v 66. minutě, jako další v pořadí žlutý kartonek. O minutu později se do šance dostal Tláskal, ale gólman hostí střelu kryl. Béčko podávalo statečný výkon a o jednoho muže méně se stále tlačilo do útoku. Kalich hořkosti byl však určen pro naše fotbalisty. Po neodpískaném offsidu si centrovaný míč srazil do vlastní branky Miška 0:2. Béčko už na vstřelení 2 branek nemělo síly a tak zápas prohrálo.

ČK: Frolík, Kučera
ŽK: Kučera, Císař, Škrleta, Nádr, Tláskal, Demjanenko M.