11. kolo A-tým Tatran Sedlčany B - FK Lety 3:1 (2:1)

06.11.2017 06:29

11. kolo Tatran Sedlčany B - FK Lety 3:1 (2:1) Jarolím

 

Sestava: Sňozík - Kustoš, Pospíšil, Josef Baubín (62. Rosenkranz) - Cipra, Kratochvíl (Císař), Jarolím, Jiří Kischer - Nejepsa (72. Marek Baubín), Chalupa, Čermák

 

Hrubé chyby obrany hostů, důraz a nasazení domácích jsou důsledkem další ztráty bodů. První hrubku vyrobila obrana hostů hned na úvod ve 3. minutě, ketrou využili domácí ke vstřelení gólu. Další chyba v 19. minutě znamenala dvougólový náskok domácích, na dlouhý pas za obranu nestačila obrana hostů zareagovat a domácí Haas si již věděl rady. Čtyři minuty nato snížil Jarolím z trestného kopu, kdy přesná střela se otrazila od tyče do sítě - 2:1. O minutu později si naběhl Chalupa na přesný pas za obranu, místo střely přihrál Nejepsovi, který netrefil odkrytou branku domácích. Domácí vzápětí kontrovali a Sňozík měl plné ruce práce.

Druhý poločas zahájili hosté náporem a Jarolím obloučkem trefil tyč domácí branky. O chvíli později se uvolnil domácí útočník, jeho střela z úhlu však minula tyč branky Sňozíka. Podobná situace se opakovala v 60. minutě, na křižný pas si naběhl domácí útočník, ale jeho pokus skončil vedle branky. O výsledku utkání rozhodla další chyba obrany hostů v 66. minutě, domácí Haas přešel přes dva obránce hostů a své sólo zakončil třetí brankou. Domácí následně pozorně bránili a nepouštěli hosty do svého pokutového území. Jednou šanci měl po rohu v 80. minutě Cipra, jeho hlavička však skončila nad domácí brankou.