10. kolo dorost SK Zichovec - FK Lety 5:2 (3:2)

16.10.2017 14:00

Sestava: Chvátal – Babiak, Edl, Veselý, Calda (84. Uriánek) – Bíl (53. Krtek), Květoň, Koníček – Záhora, Přib (74. Vrátný), Hrdlička (90. Kosek)

V 5. minutě využil Přib zaváhání domácího brankáře a pohotově dorazil míč do branky – 0:1. Za dvě minuty bylo vyrovnáno. Pozdě vyběhnuvší Chvátal fauloval rozběhnutého útočníka, který nařízený pokutový kop proměnil – 1:1. Na velice úzkém hřišti hráli domácí zatažení v hlubokém bloku a spoléhali na dva rychlé útočníky. Naši dorostenci byli aktivnější, hráli ofenzivně, avšak zatažený blok jsme nebyli schopni překonat. V 16. minutě se z brejku prosadili domácí. Útočník překonal opět špatně postaveného Chvátala, letovští obránci se ještě snažili o vykopnutí míče, který směřoval do branky, ale na brankové čáře se smolně natrefili a míč skončil ve vlastní síti – 2:1. Rozhodčí si ještě nebyl jistý, jestli míč skončil v bráně, ale naši hráči společně s naším čarovým rozhodčím sportovně a férově branku přiznali. Ve 27. minutě jsme obdrželi další branku, jako přes kopírák po nezachyceném brejku – 3:1. Ve 40. minutě vyrazil domácí bek úmyslně míč rukou ve vápně a pokutový kop Záhora proměnil – 3:2.

Do druhého poločasu vstoupili domácí ještě více defenzivněji, ovšem naše kostrbatá hra neměla šanci na lepší výsledek. V 55. minutě jsme měli zahrávat nepřímý kop v domácím vápně, rozhodčí se ale ohlédl jinam a domácí evidentní přestupek nepřiznali. V 60. minutě přidali domácí hráči pojistku a do konce zápasu se probránili. V závěrečné křeči nám ještě uštědřili další branku – 5:2.

Branky: Přib, Záhora