10. kolo A-tým FK Lety - MFK Dobříš B 2:3 (1:0)

29.10.2017 06:58

10. kolo FK Lety - MFK Dobříš B 2:3 (1:0) 2x Chalupa

 

Sestava: Sňozík - Kustoš, Pospíšil, Josef Baubín - Dominik Kischer, Kratochvíl (23. Rosenkranz), Cipra, Jiří Kischer (78. Turek), Nejepsa, Chalupa, Čermák (58. Marek Baubín)


Totální selhání v posledních dvanácti minutách stálo domácí tři body! Souboj týmů na první a druhé příčce tabulky byl zpočátku vyrovnaný, domácí postupem času získávali půdu pod nohama. Tuto mírnou převahu přetavili ve vedoucí branku v 21. minutě, kdy si na pas Nejepsy naběhl Chalupa a křižnou střelou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0. V 30. minutě zahrával Chalupa přímý kop, jeho centr skončil na břevně a od něj v zámezí. Čtyři minuty nato Dominik Kischer vystřelil z 20 metrů a brankář hostů vyrazil jeho nepříjemnou střelu na roh.
Po přestávce přišli na hřiště jiní hosté, aktivní a se snahou o vyrovnání. V 48. minutě se po rohu dostal k hlavičce nekrytý nabíhající hráč hostů, ale jeho hlavička skončila těsně nad brankou. Domácí mohli kontrovat v 57. minutě, kdy zahrávanou standardku dorážel Chalupa a brankář hostů se zaskvěl skvělým zákrokem, kdy míč z bezprostřední blízkosti stačil vyrazit. V 76. minutě odhlavičkoval Jiří Kischer odkop hostů na nabíhajícího Chalupu, který si před brankářem věděl rady a zvýšil na 2:0. Dvě minuty nato si domácí obrana nepohlídala útočníka hostů, který vykřesal pro hosty naději, což se ukázalo pro vývoj utkání jako rozhodující moment. O tři minuty později nařídil nepřesný rozhodčí pokutový kop ve prospěch hostů a bylo srovnáno. Hosté ještě zahrozili čtyři minuty před koncem, trestný kop vyrazil Sňozík. Vzápětí zahrál Rosenkranz malou domů, kterou hostující útočník doběhl, ale přestřelil. V nastaveném času, když se oba týmy chystali na penaltový rozstřel, zahrál Josef Baubín malou domů, kterou stačil doběhnout útočník hostů a přehodil vybíhajícího Sňozíka a obrat skóre a krutá porážka pro domácí byla dokonána!