1. kolo A-tým FK Lety - FK Rudná 3:1 (1:0)

27.08.2017 08:01

1. kolo A-tým FK Lety - FK Rudná 3:1 (1:0) 2x vlastní, 1x Nejepsa

 

Sestava: Sňozík - Josef Baubín, Kustoš (84. Veselý), Pospíšil, Marek Baubín - Šmerda, Kratochvíl, Jiří Kischer, Dominik Kischer - Nejepsa, Chalupa (74. Rosenkranz)

 

Domácí vybojovali tři body s nováčkem soutěže. Od počátku se ve velkém vedru hrál opatrný fotbal, hosté bránili a snažili se o protiútoky. Do první šance se dostali domácí ve 13. minutě, kdy se v pokutovém území uvolnil Nejepsa, jeho střelu vyrazil brankář nohou a dorážka skončila mimo tyče. V 18. minutě se již radovali domácí, prudký přízemní centr Chalupy si srazil do vlastní sítě Masopust - 1:0. Další šance domácích se zrodila v 32. minutě, kdy rozehranou standardku zakončil Josef Baubín křižnou střelou, která těsně minula branku. Hosté mohli skórovat před přestávkou, v 42. minutě nedoskočil na centr volný útočník hostů.
Druhá půle přinesla snahu hostů o srovnání skóre, ale první zahrozili domácí, po přetaženém centru hlavičkoval Josef Baubín do tyče a dorážka Nejepsy skončila vedle branky. O devět minut později se prokličkoval do pokutového území Chalupa, ale nakonec byl obranou hostů zpacifikován. V 63. minutě uvolnil Chalupa Nejepsu, který nastřelil brankáře a dorážku si srazil do sítě hostující Zachař - 2:0. Hosté snížili v 77. minutě Wrobelem, který dostal do pokutového území kolmou přihrávku a nedal Sňozíkovi šanci - 2:1.  Příležitost k vyrovnání měli hosté o 4 minutě později, ale Sňozík vyběhnutím a pádem pod nohy útočníka hostů tuto šanci odmítl. Domácí mohli zvýšil v 85. a v 88. minutě, kdy střídající Veselý spálil dvě tutovky. Nakonce uzavřel skóre v 90. minutě Nejepsa, který unikl obraně hostů a své sólo zakončil gólem - 3:1.