3. kolo dorost FK Lety - SK Kročehlavy 5:1 (2:0)

27.08.2017 13:55

Sestava: Chvátal - Babiak (46. Calda), Edl, Veselý, Strnad (84. Kosek) - Přib (63. Waldhauser (88. Uksa)), Neumann, Květoň, Koníček (70. Krtek) - Záhora, Hrdlička (80. Vrátný)

 

V prvním zápase sezóny jsme na domácím hřišti přivítali hosty z Kročehlav.

Do úvodní části zápasu jsme vlétli dravěji a ve 13. minutě z toho vzešlo vedení, když unikl Záhora a přesně zakončil – 1:0. Hosté po inkasované brance přidali, ale dokázali si vytvořit pouze střely z velké vzdálenosti, více nebezpečnější byli po rohových kopech. Rychlým přechodem jsme dělali hostům problémy a z toho pramenily gólové šance, jednu proměnil ve 35. minutě Hrdlička2:0. Další nevyužité příležitosti skončily mimo bránu anebo je zlikvidoval dobře chytající gólman hostů.

Do druhého dějství jsme ihned vkročili střelenou brankou. Na Hrdličkův centr si naběhl Záhora a výstavním volejem nedal brankáři absolutně žádnou šanci – 3:0. Tempo zápasu postupně upadalo, ale zato padaly nádherné branky. Jako v 65. minutě po přímém kopu ze 30 metrů, kdy Záhora suverénně vymetl šibenici – 4:0. Velkou šanci si vytvořili i hosté, ale domácí Chvátal skvěle zakročil. V 70. minutě byl do úniku vysunut Hrdlička, který si se zakončením poradil – 5:0. Hosté v závěru upravili stav zápasu na konečných 5:1.

Branky: 3x Záhora, 2x Hrdlička