7. kolo A-tým FK Lety - SK Olympie Dolní Břežany 0:1 (0:0)

17.09.2023 06:54

7. kolo FK Lety - SK Olympie Dolní Břežany 0:1 (0:0)

 

Štěpán - Kratochvíl, Švejda, Janich, Jiří Kischer (87. Ward) - Dominik Kischer (73. Krtek), Černý, Pechar, Poslední - Koštialik, Veselý (57. Polák)

 

Šťastné tři body pro hosty po vyrovnaném průběhu utkání. První zahrozili domácí, pronikající Koštialik byl v pokutovém území na hranici faulu zastaven, chvíli nato střelu Černého vyrazil brankář hostů. Poté hosté několikrát zahrozili z rychlých protiútoků. V prvním případě skončila střela z více než dvaceti metrů na břevně domácí branky, podruhé sólo útočníka hostů skončilo po kličce na tyči a třetí příležitost hostů zblokoval v posledním okamžiku Jiří Kischer.
Po přestávce se domácí častěji dostávali před branku hostů, první šanci neproměnil Veselý, jeho pokus skončil mimo tři tyče. Další příležitost zlikvidoval brankář hostů, který vyrazil nebezpečnou hlavičku na roh. Chvíli poté se hosté ujali vedení, po rohu se míč odrazil k volnému hráči hostů, který z hranice malého vápna nezaváhal - 0:1. Domácí vrhli vše do útoku, ale kýžený gól se jim nepodařilo vstřelit. Nejprve byl v pokutovém území faulován Polák, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá, následně své velké šance neproměnili Polák a Pechar a tak hosté s vypětím všech sil ubránili své hubené vítězství.