6. kolo A-tým SK Černolice - FK Lety 4:4 (0:2)

10.09.2023 07:23

6. kolo SK Černolice - FK Lety 4:4 (0:2) Poslední, Pechar, Černý, Švejda

 

Sňozík - Kratochvíl, Švejda, Janich, Měchura - Poslední, Černý, Pechar, Popovitz (73. Holý) - Koštialik (57. Polák), Veselý (81. Krtek) 

 

Hosté předvedli jak ztratit dva body za patnáct minut! Derby plné gólů se muselo divákům líbit, méně už trenérům a realizačním týmům. Domácí měli hned v úvodu příležitost, střelu po úniku domácího útočníka vyrazil Sňozík. V 10. minutě se hosté ujali vedení, centr Popovitze se po dorážce Koštialika odrazil k Poslednímu a ten nazaváhal - 0:1. Chvíli nato uvolnil Popovitz zpětnou přihrávkou Kratochvíla, jeho volej však skončil nad brankou domácích. Vzápětí domácí po rychlém protiútoku a centru hlavičkovali z bezprostřední blízkosti nad. V 22. minutě vypálil dalekonosnou střelu Pechar a míč skončil v horním rohu branky domácích 0:2. Domácí si do přestávky vypracovali ještě dvě příležitosti, v obou případech však skončily nebezpečné hlavičky nad brankou.
Ihned po přestávce zahrál v pokutovém území hostů Kratochvíl rukou, nařízenou penaltu však Sňozík chytil. Domácí snížili na rozdíl jednoho gólu v 56. minutě po rohu, kdy míč z malého vápna dorazil domácí hráč do sítě - 1:2. Chvíli nato Poslední uvolnil střídajícího Poláka, jeho střela se po zákroku domácího brankáře otřela o břevno a skončila nad brankou. V 64. minutě se z hranice pokutového území domácích nemýlil Černý, jeho střela skončila v horním rohu - 1:3. Vzápětí došlo k podobné situaci na druhé straně hřiště jen s tím rozdílem, že střela domácího hráče těsně minula horní roh branky hostů. Poté další příležitost domácích skončila po hlavičce mimo tři tyče. V 75. minutě pronikl do pokutového území domácích Poslední, kde byl faulován a z nařízené penalty zvýšil Švejda na 1:4. O dvě minuty později chybovala hostující obrana po rohovém kopu a osamocený domácí hráč překonal hlavou Sňozíka - 2:4. V 84. minutě přišla další hrubka hostující obrany, po centru z křídla domácí snížili na 3:4. V nastavení zahrávali domácí standardku a z dalšího centru vyrovnali hlavou na konečných 4:4.