4. kolo A- tým Tatran Sedlčany B - FK Lety 1:3 (1:1)

28.08.2023 06:29

4. kolo Tatran Sedlčany B - FK Lety 1:3 (1:1) Švejda, Poslední, Černý

 

Sňozík - Kratochvíl, Švejda, Janich, Dominik Kischer - Kocman (63. Měchura), Černý, Pechar, Krtek (83. Květoň) - Holý (88. Kunášek), Poslední

 

Hned v 1. minutě posunul Poslední míč Holému, jeho střelu z úhlu však vyrazil domácí brankář na roh. Domácí o pár minut později kontrovali, po dlouhém pasu prudce vystřelil domácí útočník, ale Sňozík byl na místě. Z protiútoku mohl ohrozit branku domácích Kratochvíl, ale jeho volej skončil vedle branky. V 18. minutě neproměnil nařízenou penaltu Černý, jeho dloubáček skončil nad břevnem domácí branky. Domácí ohrozili branku Sňozíka chvíli nato, po pasu za obranu vystřelil nabíhající záložník, Sňozík však jeho šanci nohou vyrazil. Z protiútoku zahrozil Pechar, jeho střelu vyrazil domácí brankář do bezpečí. V 31. minutě nachytal Švejda domácího brankáře, jeho střela z více než 25 metrů zaplavala a skončila v síti - 0:1. V 38. minutě bylo srovnáno, po rychlém protiútoku dorazil domácí útočník zpětnou přihrávku do sítě - 1:1. Do přestávky si vypracovaly oba týmy po jedné šanci, nejprve skončila hlavička domácího útočníka nad brankou, na druhé straně vystřelil Pechar, brankář domácích jeho střelu vyrazil, dobíhající Poslední dorážel, jeho pokus však stačil brankář vyrazit.

Druhý poločas již byl z obou stran opatrnější, Hosté se ujali vedení v 59. minutě, Pechar posunul míč nabíhajícímu Poslednímu, který sám před brankářem domácích nezaváhal - 1:2. Domácí se pokoušeli o vyrovnání, chvíli nato nepříjemnou střelu Sňozík chytil. Na druhé straně šanci Holého vyrazil domácí brankář. Deset minut před koncem přišla zbytečná ztráta před pokutovým územím hostů, prudká střela domácího hráče se otřela o břevno. Domácí přitlačili hosty na jejich polovinu, po centru vyrazil Sňozík další prudkou střelu do bezpečí. V 90. minutě po zaváhání hostující obrany nedosáhl domácí útočník na přízemní centr před již odkrytou brankou. V nastavení hodil Měchura aut Černému, který se obtočil okolo domácího obránce a střelou na přední tyč překonal domácího brankáře - 1:3.