25. kolo A-tým SK Petrovice - FK Lety 3:0 (3:0)

30.05.2022 06:07

25. kolo SK Petrovice - FK Lety 3:0 (3:0)

 

Sestava: Pompa (56. Koštialik) - Král, Janich, Měchura, Marek Baubín - Čermák, Dominik Kischer, Hřebeček (33. Michal Květoň), Veselý (79. Šmerda), - Kubata, Kustoš (46. Krtek)

 

Domácí ve velkém lijáku předčili hosty ve všech herních činnostech, hlavně v nasazení a vyvarování se hrubých chyb. Domácí se ujali vedení po hrubé chybě v obraně hostí, kdy nedůrazný odkop vrátili za obranu a domácí útočník snadno přehodil vybíhajícího Pompu - 1:0. Chvíli nato mohl vyrovnat Čermák, jeho střelu však vyrazil nohou domácí brankář. Domácí vzápětí kontovali, ale uvolnění a střelu domácí útočníka vyrazil Pompa na roh. Po chvíli vystřelil Dominik Kischer z dálky, jeho střela těsně minula branku domácích. Domácí byli nebezpečnější, ve 14. minutě po chybě v rozehrávce hostí se dostali k centru a hlavička skončila těsně nad brankou hostů. V 21. minutě se radovali domácí podruhé, další hrubku v obraně hostů potrestali domácí druhým gólem - 2:0. Hosté zahrozili v 27. minutě, kdy se míč po centru dostal ke Hřebečkovi, jeho střela zpoza pokutového území se však nevešla mezi tyče. Konec nadějí hostú přinesla 43. minuta, pio další zbytečné ztrátě míče na polovině hřiště přišel rychlý protiútok a domácí se radovali potřetí - 3:0.

Druhý poločas začal náporem hostů, ve 47. minutě se na hranici pokutového území uvolnil Kubata, ale přestřelil domácí branku. V 60. minutě vystřelil z dálky Čermák, jeho tečovaná střela skončila vedle domácí branky. Chvíli nato se vyznamenal Měchura, který nahradil v brance zraněného Pompu, po centru chytil nadvakrát dorážku domácího útočníka z bezprostřední blízkosti. Poté se již jen utkání dohrávalo, za záznamenání stojí Janichem nastřelená tyč domácí branky v 87. minutě. Hosté předvedli jeden z nejslabších výkonů jara a zkomplikovali si cestu za záchranou.