24. kolo A-tým TJ Sokol Daleké Dušníky - FK Lety 1:2 (0:0)

22.05.2022 20:26

24. kolo TJ Sokol Daleké Dušníky - FK Lety 1:2 (0:0) Hřebeček, Král

 

Sestava: Štěpán - Kratochvíl, Švejda, Měchura, Janich - Král (90. Michal Květoň), Dominik Kischer, Hřebeček, Marek Baubín (89. Krtek) - Čermák, Kustoš (61. Vojtěch Kubata)

 

Vysoká porážka domácího týmu sváděla k úvaze o snadném zisku tří bodů, ale domácí rozhodně neprodali svou kůži lacino. První příležitost měli hosté, střelu Dominika Kischera vyrazil domácí brankář do pole. Domácí kontrovali a v 9. minutě skončila skákavá střela na tyči branky hostů. Poté měli domácí další příležitost, ale po rychlém protiútoku stačil Štěpán v brance hostů vyrazit přízemní střelu nohou do bezpečí. Do přestávky si hosté vypracovali několik příležitostí, ale žádnou z nich nedotáhli do úspěšného konce.
Druhý poločas začal náporem domácích. V 53. vyrazil Štěpán nepříjemnou střelu na roh. Domácí se ujali vedení po standardce, na kterou si naběhl domácí Krása a hlavou skóroval - 1:0. Hosté vyrovnali čtyři minuty nato, kdy se po centrovaném přímém kopu odražený míč dostal k Hřebečkovi, který prostřelil domácího brankáře - 1:1. Chvíli po vyrovnání se další šance domácích zrodila po rohu, ale hlavička skončila mimo branku. Hosté následně opláceli stejnou mincí, střelu Čermáka vykopl brankář domácích. V 72. minutě se uvolnil domácí hráč v pokutovém území, ale jeho střela byla ztečována na roh. V 88. minutě podnikli hosté rychlý protiútok, míč putoval od střídajícího Kubaty na Krále, který se v pokutovém území uvolnil a přízemní střelou překonal brankáře domácích - 1:2. Hosté si tak odvážejí cenné tři body v boji o záchranu.