21. kolo A-tým FK Lety - FK Králův Dvůr B 0:0

01.05.2022 06:51

21. kolo FK Lety - FK Králův Dvůr B 0:0

 

Sestava: Sňozík - Kratochvíl (90. Marek Baubín), Švejda, Měchura, Janich - Král, Dominik Kischer, Hřebeček, Veselý - Kubata (89. Krtek), Kustoš (64. Michal Květoň)

 

Cenný bod z klání s vedoucím týmem tabulky. Hosté byli od prvních minut aktivnější v držení míče a měli mírnou převahu. První příležitost hostů chytil ve 14. minutě Sňozík. V 16. minutě si Král naběhl do pokutového území hostů, kde byl faulován, ale píšťalka zůstala němá. Hosté zahrozili před přestávkou střelou z úhlu, kterou vyrazil Sňozík na roh.
Druhý poločas začali hosté náporem, dlouhý centr se snesl na břevno domácí branky a skončil v zázemí. V 54. minutě hlavičkoval po rohu nekrytý hráč hostů těsně vedle domácí branky. Další příležitost hostů zlikvidoval Sňozík, který včasným vyběhnutím vyrazil míč do bezpečí. Hosté pokračovali v náporu, pozorně bránící domácí se snažili o rychlé protiútoky. Největší příležitost domácích se zrodila v 84. minutě, kdy si na pas Hřebečka naběhl Král a jeho střela šla těsně vedle branky hostů. Závěr utkání se odehrál ve snaze obou týmů strhnout vítězství na svou stranu, ale bez gólového efektu.