20. kolo A-tým SK Olympie Dolní Břežany - FK Lety 3:2 (1:0)

13.04.2024 06:23

20. kolo SK Olympie Dolní Břežany - FK Lety 3:2 (1:0) Balážik, Poslední

 

Sňozík - Švejda (83. Kratochvíl), Kuzhalev, Cipra, Měchura (9. Veselý, 83. Koštialik) - Dominik Kischer (90. Janich), Černý, Pechar, Jiří Kischer - Balážik (90. Krtek), Poslední

 

Rozhodl gól v nastavení, vyhrál šťastnější tým. Domácí byli od počátku aktivnější, v 22. minutě se ujali vedení, kdy po zaváhání obrany hostů skončila přízemní střela v síti - 1:0. Chvíli nato měli domácí další příležitost, ale míč byl na poslední chvíli zblokován na roh. Posledních deset minut přes přestávkou hosté ohrozili domácí branku, střely Pechara a Švejdy stačil domácí brankář pokaždé vyrazit na roh.
Druhý poločas začal vyrovnávacím gólem, v 48. minutě si na centr naskočil Pechar, jeho hlavičku vyrazil domácí brankář a pro dobíhajícího Balážika nebyl problém dorazit míč do branky - 1:1. Poté se hra přelévala od jedné branky ke druhé, oba týmy měly po jedné šanci, ale skóre se měnilo až v 60. minutě, dlouhý výkop Sňozíka zpracoval Poslední, unikl domácí obraně a přehodil vybíhajícího brankáře - 1:2. Domácí se snažili o vyrovnání, ale vážně zahrozili hosté, Poslední po úniku netrefil domácí branku. Poté se opět dostal do dalšího úniku Poslední, jeho centr na poslední chvíli srazil domácí brankář na roh. Domácí mohli vyrovnat pár minut nato, ale střela domácího útočníka skončila těsně vedle. Nedáš, dostaneš, domácí vyrovnali v 85. minutě střelou zpoza pokutového území, která odrazem o tyč zapadla do sítě - 2:2. V nastavení v 93. minutě rozhodli domácí o svém vítězství, kdy po zmatku v pokutovém území dostali míč do branky - 3:2.