20. kolo A-tým MFK Dobříš B - FK Lety 2:0 (1:0)

25.04.2022 04:08

20. kolo MFK Dobříš B - FK Lety 2:0 (1:0)

 

Sestava: Sňozík - Janich, Cipra (77. Michal Květoň), Měchura, Marek Baubín (56. Vojtěch Kubata) - Král, Kratochvíl, Dominik Kischer, Veselý (67. Krtek) - Čermák (84. Kustoš), Hřebeček

 

Hosté nestačili na domácí fyzickým nasazením, myšlením a vůlí púo vítězství. Nebýt Radka Sňozíka byl by konečný rozdíl ve skóre daleko vyšší. Domácí byli od prvních minut rychlejší a dostávali se do gólových příležitostí, které ještě stačili hosté odvracet. V 23. minutě se ale skóre již měnilo, domácí útočník si naběhl za obranu, jeho střelu stačil Sňozík vyrazit, ale následný centr protlačili domácí do sítě - 1:0. Do přestávky zlikvidoval Sňozík další dvě gólovky domácích.

Druhý poločas měl podobný průběh jako první dějství. Domácí podnikali do pomalé obrany hostů rychlé protiútoky, z nichž pramenili další gólové příležitosti, které ale zůstaly neproměněny. Hosté se v průběhu druhého poločasu dostali do několika náznaků na změnu skóre, ale v rozhodující fázi buď zasáhl domácí brankář, nebo míč skončil mimo branku, jako v případě Kubaty, který v 67. minutě nadějné příležitosti netrefil domácí branku. Další šanci spálil Čermák, který v 72. minutě nezpracoval míč před brankou domácích. Domácí potvrdili své zasloužené vítězství v 84. minutě, kdy teč po rohovém kopu skončila na břevně a dorážející hráč již měl snadnou úlohu uklidit míč do sítě - 2:0.