20. kolo A-tým FK Lety - SK Rapid Psáry 1:2 (0:1)

16.04.2023 18:44

20. kolo FK Lety - SK Rapid Psáry 1:2 (0:1) Měchura

 

Štěpán - Dominik Kischer, Švejda, Janich, Měchura - Pechar (50. Kubata), Kratochvíl, Černý, Veselý (82. Květoň) - Koštialik (30. Krtek), Vrzal


Utkání s vedoucím týmem bylo vyrovnané, rozhodlo proměňování šancí. Domácí jich několik zahodili, hosté byli v tomto směru produktivnější. První příležitost měli domácí v úvodu, hlavičku Měchury chytil brankář hostí, Další příležitost neproměnil Veselý v 22. minutě, jeho střelu vyrazil brankář hostí a dorážka Pechara skončila nad brankou. Chvíli nato se hosté ujali vedení po špatném vystavení do ofsajdové pozice v 23. minutě - 0:1. Domácí se pokoušeli o vyrovnání, další střela Pechara po uvolnění v pokutovém území šla vedle. Hosté prověřili Štěpána před přestávkou, prudkou střelu z dálky vyrazil na roh. 

Po přestávce měl domácí Veselý gól na kopačce, ale brankář jeho střelu chytil. Vyrovnání přišlo v 66. minutě po přízemním centru Krtka, po závaru před brankou hostů dotlačil míč do sítě Měchura - 1:1. Rozhodnutí padlo v 81. minutě, kdy po odraženém míči trefil hráč hostů růžek domácí branky - 1:2. Domácí měli v závěru jasnou gólovku, ale slabou střelu chytil brankář hostů.