2. kolo A-tým Sokol Jinočany - FK Lety 1:0 (1:0)

31.10.2021 09:41

2. kolo Sokol Jinočany - FK Lety 1:0 (1:0)

 

Sestava: Štěpán - Kratochvíl, Janich, Cipra, Měchura - Kubata (83. Kustoš), Dominik Kischer, Hřebeček, Krtek (66. Květoň) - Čermák, Chalupa

 

Sokol Jinočany - FK Lety 1:0 (1:0)
O výsledku utkání rozhodly dva velmi sporné momenty, po kterých zůstala většině účastníků utkání velká pachuť. Utkání začalo zostra. Domácí měli velkou příležitost ve 3. minutě, po dlouhém míči za obranu postupoval sám domácí utočník na branku hostů, ale jeho lob skončil nad brankou. Vzápětí mohl skórovat na druhé straně Chalupa, ale též bez úspěchu. Domácí šli do vedení po zaváhání obrany hostů v 6. minutě, přízemní centr si v pokutovém území zpracoval domácí útočník a nedal Štěpánovi v brance žádnou šanci - 1:0. Poté se hra zklidnila a odehrávala se mezi pokutovými územími. Hosté měli šanci k vyrovnání v 27. minutě, kdy trestný kop Hřebečka vyrazil domácí brankář a chvíli nato po sólu nastřelil Čermák břevno domácí branky. Tlak hostů pokračoval a domácí s velkou námahou odvrátili další dvě příležitosti hostů. Další šanci Chalupy vychytal domácí brankář v 44. minutě a hned z protiútoku se vyznamenal Štěpán, který vyrazil sólo domácího útočníka na roh.
Po přestávce se dostal v pokutovém území do jasné příležitosti Čermák, který byl zezadu faulován, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá! V 63. minutě vyrazil Štěpán nebezpečnou standardku domácích. V 70. minutě se podařilo hostům vstřelit branku po nedorozumění v domácí obraně, ale podruhé zaúřadoval rozhodčí, a až když míč skončil v domácí síti, odpískal domnělý útočný faul! Domácí nastřelili ještě v 90. minutě břevno prázdné branky hostů, kdy hosté již zariskovali, a Štěpán se pokusil po rohovém kopu před brankou domácích vyrovnat skóre.