19. kolo A-tým FK Lety - SK Černolice 2:1 (2:1)

07.04.2024 06:37

19. kolo FK Lety - SK Černolice 2:1 (2:1) Balážik, Černý

 

Sňozík - Švejda, Kuzhalev, Cipra, Měchura - Dominik Kischer (90. Krtek), Černý, Pechar (86. Kratochvíl), Jiří Kischer (78. Lukáš Květoň) - Balážik (90. Janich), Poslední 


Tradiční derby bylo plné nervozity a nakonec domácí perně vybojovali tři body. Hosté se ujali vedení z prvního útoku, střela z úhlu odrazem o tyč zapadla do branky - 0:1. Domácí vyrovnali v 23. minutě, Švejda vyvezl míč, prostrčil ho Balážikovi, který prostřelil vybíhajícího brankáře hostů - 1:1. Chvíli nato prudce vystřelil odražený míč po rohu hráč hostí, ale Sňozík dokázal míč vyrazit do bezpečí. V 31. minutě přihrál Pechar Černému, který prudkou střelou po zemi zpoza pokutového území nedal brankáři hostů šanci - 2:1. V poslední mitutě se hosté natlačili do pokutového území a domácí v poslední chvíli zablokovali střelu z bezprostřední blízkosti.
Po přestávce se hosté ujali iniciativy a z ní pramenily šance. Sňozík chvíli po přestávce vyrazil nebezpečnou hlavičku na roh. Domácí kontrovali, ale prudká střela skončila těsně nad brankou hostů. Hosté měli další příležitost po zaváhání domácí obrany, zpětný centr našel nabíhajícího hráče, jehož střela skončila nad brankou. Domácí po rychlém protiútoku zahrozili na počátku poslední čtvrthodiny, ale střela Pechara skončila těsně nad brankou hostů. V závěru měli hosté dvě tutovky, ale první hlavička skončila vedle branky a v druhém případě nepříjemnou střelu zlikvidoval Sňozík. Domácí nakonec ubránili i šestiminutové prodloužení a mohli se radovat z cenných tří bodů.