18. kolo A-tým Tatran Sedlčany B - FK Lety 3:0 (0:0)

11.04.2022 07:20

18. kolo Tatran Sedlčany B - FK Lety 3:0 (0:0)

 

Sestava: Sňozík - Král, Janich, Měchura (69. Krtek), M.Baubín - Čermák, Kratochvíl, D.Kischer, V.Kubata - Chovan, Hřebeček (75. M.Květoň)


Hosté nezopakovali nadšený a zodpovědný výkon z minulého utkání a zaslouženě odešli poraženi mladým týmem béčka Sedlčan. Hostá zahájili náporem, vypracovali si v úvodních minutách dvě slibné příležitosti, ale bez brankového efektu. Domácí se poté ujali iniciativy a postupně si mezi 10. a 25. minutou vypracovali několik šancí, ale obrana hostí buď tyto příležitosti na poslední chvíli zblokovala, nebo je pochytal Sňozík. Hosté zahrozili v 27. minutě, kdy střelu Hřebečka zpoza velkého vápna s námahou vyrazil domácí brankář na roh.
Druhý poločas se odehrál za režie domácích. V 53. minutě zahrávali domácí rohový kop a míč po patičce domácího hráče zapadl do sítě - 1:0. Chvíli nato spálil před brankou domácích po rohu Čermák jasnou šanci. Další příležitost měl Kratochvíl, ale jeho střela skončila nad brankou domácích. Domácí kontrovali a 64. minutě se míč po dlouhém pasu odrazil  k volnému útočníkovi, který poslal míč do prázdné branky - 2:0. Nápor domácích pokračoval a v 73. minutě po rychlém protiútoku dorazil nekrytý domácí hráč přízemní centr do sítě - 3:0. Další příležitost domácích chvíli nato zastavila tyč. V záměru spálil po rohovém kopu obrovskou příležitost hostující Kubata. Domácí byli po celé utkání efektivnější a hosté, přestože si vypracovali několik brankových příležitostí, byli absolutně na štíru s jejich proměňováním.