13. kolo A-tým Union Cerhovice - FK Lety 1:0 (1:0)

25.10.2021 15:12

13. kolo Union Cerhovice - FK Lety 1:0 (1:0)

 

Sestava: Sňozík - Kratochvíl (82. Kubata), Janich, Cipra, Měchura - Král, Dominik Kischer, Hřebeček, Veselý (73. Krtek) - Čermák, Chalupa

 

Další neslaný nemastný výkon na hřištích soupeřů. Domácí přehráli hosty v první půli nasazením, důrazem a tvrdostí. Domácí v úvodu po rychlém protiútoku po křídle nestačili dopravit do sítě. V 17. minutě se domácí již ujali vedení, na rychle vhozený dlouhý aut nezareagovala obrana hostů a prudký přízemní centr nebyl problém dorazit do sítě - 1:0. Před přestávkou se domácí dostali do další šance, ale obrana hostů odvrátila míč do bezpečí.

Hned po přestávce se míč dostal do domácí sítě po střele Chalupy, ale asistent byl proti, odmával postavení mimo hru! Další šanci měli hosté 60. minutě, Čermák se ocitl před brankou domácích, ale míč v síti neskončil. Mezi 64. a 69. minutou si domácí vypracovali několik příležitostí, ale Sňozík pokaždé zachránil! Hosté zahrozili ještě mezi 70. a 78. minutou, ale žádný míč neskončil v brance domácích. Největší šanci měl hostující Král, jeho střela však skončila v boční síti. Závěr utkání si již domácí pohlídali.