13. kolo A-tým FK Králův Dvůr B - FK Lety 4:0 (1:0)

29.10.2023 06:41

13. kolo FK Králův Dvůr B - FK Lety 4:0 (1:0)

 

Sňozík - Měchura, Švejda, Janich, Jiří Kischer - Poslední, Kratochvíl, Cipra (5. Holý, 65. Polák), Pechar, Popovits - Koštialik (78. Krtek)


Domácí šli důrazně od prvních minut za vítězstvím a ve druhém poločase dominovali. Domácí se ujali vedení ve 14. minutě po Koštialikově ztrátě míče, kdy domácí šli do brejku a trefili horní roh branky - 1:0. Po půlhodině další šanci domácích zlikvidoval Sňozík. Poté únik domácího útočníka po špatně zahraném offside systému skončil mimo tři tyče. Hosté před přestávkou dvakrát ohrozili branku domácích, ve druhém případě nastřelil Kratochvíl tyč domácí branky.
Druhý poločas byl zprvu vyrovnaný, ale domácí byli agresivnější a šli důsledněji za třemi body. První příležitost domácích zblokoval v posledním okamžiku skluzem Měchura. V 66. minutě se po narážečce dostal domácí hráč před Sňozíka a střelou na zadní tyč zvýšil vedení domácích na 2:0. Chvíli na to byl faulován v pokutovém území domácích Pechar, ale k překvapení všech mu rozhodčí udělil žlutou kartu. Od tohoto okamžiku se hra hostů sesypala jak domeček z karet a domácí vzápětí navýšili vedení na 3:0. V závěru přidali domácí v 85. minutě ještě čtvrtý gól. V poslední minutě neproměnil jasnou gólovku hostů střídající Krtek.