12. kolo A-tým AFK Loděnice - FK Lety 0:1 (0:1)

23.10.2022 06:09

12. kolo AFK Loděnice - FK Lety 0:1 (0:1) Šmerda

 

Sňozík - Šmerda (12. Janich), Švejda, Cipra, Měchura - Hřebeček (87. Marek Baubín), Kratochvíl, Dominik Kischer, Černý (52. Veselý), Jiří Kischer (79. Přib) - Koštialik (65. Krtek)

 

Na těžkém a podmáčeném terénu rozhodla bojovnost a disciplína. Hosté se ujali vedení v 7. minutě, kdy Černého centr hlavičkoval Měchura, domácí brankář vyrazil míč k nabíhajícímu Šmerdovi, který jej dorazil do branky - 0:1. Ve 13. minutě se po chybné rozehrávce dostal domácí útočník před Sňozíkovu branku, který nadvakrát zlikvidoval obrovskou šanci domácích. Chvíli nato nestačil Měchura na zadní tyči dorazit do branky domácích centr Černého. V 31. minutě se po úniku po křídle a zpětné přihrávce dostal ke střele domácí hráč, ale Sňozík jeho pokus zlikvidoval.
Po přestávce hosté vyrukovali hosté s tlakem, v 50. minutě vyrazil domácí brankář standardku Černého a o chvíli později skončila tečovaná střela Hřebečka na boční síti domácích. Domácí kontrovali a v 61. minutě skončil dlouhý lob na břevně branky hostů, odkud se odrazil do zámezí. Pár minut nato se dostal do pokutového území domácích střídající Krtek, jehož míč zblokoval domácí obránce na roh. Poté se domácí snažili alespoň o srovnání skóre a zrodily se dvě brankové příležitosti, první z nich skončila po hlavičce mimo branku hostů, druhou nebezpečnou hlavičku po trestném kopu vyrazil Sňozík na roh. Utkání bylo nastaveno o šest minut a v poslední z nich po rohu proletěl prudký centr celým malým pokutovým územím a těsně minul branku hostů. Hosté tak vybojovali venku podruhé cenné tři body.