10. kolo A-tým Union Cerhovice - FK Lety 2:1 (0:0)

10.10.2022 05:52

10. kolo Union Cerhovice - FK Lety 2:1 (0:0) Koštialik

 

Sňozík - Šmerda, Měchura, Janich, Jiří Kischer - Hřebeček (69. Krtek), Dominik Kischer, Černý, Veselý (82. Přib) - Čermák (65. vyloučen), Kustoš (50. Koštialik)

 
Hrubé chyby v obraně a nedisciplinovanost rozhodly utkání. Domácí měli hned v úvodu gólovku, vyběhnuvšího Sňozíka loboval domácí hráč, ale míč skončil vedle. Chvíli nato dorážel domácí hráč prudký centr, ale Sňozík vyrazil dorážku nohou. Poté zahrozili hosté, na standardku Černého si naběhl Měchura, jeho hlavička však skončila vedle. Další příležitost domácích překazil Sňozík, který po dlouhém pasu za obranu střelu ze strany vyrazil nohou do bezpečí. Chvíli nato se dostal odražený míč k Hřebečkovi, jeho střela však mířila vedle. Poté zahrozili dvakrát hosté, ale domácí obrana při příležitostech Jiřího Kischera a Čermáka odolala. Těsně před přestávkou se uvolnil na vápně domácí hráč, jeho prudkou střelu vyrazil Sňozík na roh.
Domácí se po přestávce ujali vedení v 60. minutě, kdy po rohu nikým nekrytý domácí hráč hlavičkoval do sítě - 1:0. V 63. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Knotek. Následný přímý kop Černého vyrazil domácí brankář ke střídajícímu Koštialikovi, který dorazil míč do branky - 1:1. Minutu nato byl po zbytečném faulu vyloučen po druhé žluté kartě hostům Čermák. Domácí se probrali z šoku z vyloučení a z vyrovnání a svou psychickou vyhodu využili k velkému náporu. Dvakrát se dostali do sóla na branku Sňozíka, který v obou případech čaroval a obě šance zlikvidoval. Když už se zdálo, že hosté dosáhnou na kýžený bod, v 82. minutě se dostal přízemní centr k nabíhajícímu domácímu hráči, který uklidil míč do sítě - 2:1.