10. kolo A-tým Sokol Čisovice - FK Lety 2:1 (2:1)

03.10.2021 02:52

10. kolo Sokol Čisovice - FK Lety 2:1 (2:1) Čermák

 

Sestava: Sňozík - Veselý (80. Kustoš), Janich, Měchura, Marek Baubín (9. Krtek, 66. Květoň) - Král, Kratochvíl, Hřebeček, Jiří Kischer - Čermák, Kubata

 

Domácí šli do vedení ve 2. minutě, kdy po ztrátě míče na polovině hřiště se domácí rychle dostali do pokutového území a přesná střela skončila v síti - 1:0. Poté se na tvrdém a nerovném povrchu odehrávala fotbalová nuda. Vyrovnání přinesla 32. minuta, střelu Jiřího Kischera tečoval do domácí branky Čermák - 1:1. Pár minut nato se ocitl domácí útočník po dlouhém autu sám před Sňozíkem, ale jeho střela minula branku. Ve 44. minutě fauloval Kratochvíl v pokutovém území domácího hráče a z nařízené penalty se domácí opětovně ujali vedení - 2:1.

Celý druhý poločas domácí zuby nehty bránili svůj náskok. Hosté měli převahu a vypracovali si v rozmezí 54. a 55. minuty dvě šance, kdy se vyznamenal brankář domácích. Nejprve vyrazil trestný kop Hřebečka na roh a poté chytil nebezpečnou hlavičku Měchury. Domácí měli příležitost k navýšení náskoku v 67. minutě, kdy hosté hráli už jen na tři obránce, ale pronikající hráč domácích byl na hranici pokutového území dostižen a zablokován. Hosté chvíli nato zahrozili, ale hlavička Čermáka přeletěla branku domácích. Hosté se ze svého fotbalového trápení nevymanili ani v tomto utkání.