1. kolo A-tým FK Lety - Sokol Nová Ves pod Pleší 2:2 (0:2)

08.11.2021 06:48

1. kolo FK Lety - Sokol Nová Ves pod Pleší 2:2 (0:2) Čermák, vlastní

 

Sestava: Štěpán - Kratochvíl, Janich, Cipra, Měchura (89. Kubata) - Švejda (61. Veselý), Dominik Kischer, Hřebeček, Jiří Kischer, Čermák, Chalupa

 

Poslední utkání podzimu bylo jak na houpačce. V úvodu si domácí vypracovali tři jasné gólovky. První neproměnil Čermák, který vystihl pomalou malou domů, ale před brankářem hostů zazmatkoval a svou šanci prováhal. Chvíli nato zazvonila střela Švejdy o tyč branky hostů. A první čtvrthodinu neproměněných šancí zakončil Chalupa, jež se ocitl před brankou hostů, ale jeho střela se nevešla mezi tyče. Hosté se ujali vedení po rohovém kopu, kdy Štěpán v brance domácích nestačil vyrazit míč do bezpečí a hostující útočník pohodlně skóroval - 0:1. Chvíli nato vyrazil Štěpán střelu z trestného kopu na břevno. Ve 40. minutě navýšili hosté své vedení, kolmou přihrávku středem hřiště nezachytili stopeři domácích a hostující útočník střelou, která se odrazila od tyče do sítě, uzavřel první poločas - 0:2.

Druhý poločas se odehrával převážně na polovině hostů, kteří zuby nehty bránili svůj náskok. V 56. minutě prošel centr Dominika Kischera až na zadní tyč, kde snížil prudkou ranou z voleje Čermák - 1:2. Nápor domácích pokračoval a v 68. minutě si obránce hostů srazil prudký centr Chalupy do vlastní branky -  2:2. V 73. minutě šli hosté do 10 hráčů, po druhé žluté kartě byl vyloučen Onderka. Chvíli nato unikl domácí obraně hostující útočník, ale Štěpán jeho příležitost vyrazil do bezpečí. Domácí do konce utkání tlačili, ale žádná velká příležitost se již neujala a tak zakončili nepovedený podzim zbytečnou ztrátou a dělbou bodů.